Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

На Кіровоградщині знову згадали про сміттєпереробні заводиНа Кіровоградщині знову згадали про сміттєпереробні заводи

Кіровоград.proUA.com

Більшість сміттєзвалищ Кіровоградської області на сьогодні не відповідає нормам і правилам облаштування та експлуатації полігонів твердих побутових відходів, а управління ними базується лише на реагуванні на негативні ситуації.

Про це повідомив на нараді щодо санітарної очистки населених пунктів області в.о. першого заступника голови ОДА Анатолій Ревенко.

Окрім того, він додав, що захоронення твердих побутових відходів відбувається з порушенням технологічних вимог, а як наслідок – відбувається часткове загорання відходів, що призводить до засмічення прилеглих територій.

«Масштаби проблеми, пов’язаної з утилізацією твердих побутових відходів та надзвичайна небезпека для нинішнього та майбутнього поколінь викликають занепокоєння та вимагають невідкладних та кардинальних заходів. – Необхідно терміново впорядкувати існуючі легальні сміттєзвалища, долучити вітчизняних та зарубіжних інвесторів до будівництва на території області сучасних високотехнологічних сміттєпереробних заводів, ліквідувати несанкціоновані сміттєзвалища та посилити боротьбу з тими хто їх утворює», — сказав Анатолій Ревенко.

Нагадаємо, протягом тривалого часу ідеї щодо побудови заводів з утилізації відходів на території Кіровоградської області не втілюються.

Теги новости:
Анатолий Ревенко
экология
благоустройство
мусороперерабатывающий завод
свалка
бытовые отходы
утилизация отходов

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS