Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Кіровоградським нардепам доведеться виявляти «громадянську мужність»Кіровоградським нардепам доведеться виявляти «громадянську мужність»

Кіровоград.proUA.com

Без затвердження нового тарифу на водопостачання водогону «Дніпро-Кіровоград» міста обласного підпорядкування відчують суттєві проблеми водозабезпечення найближчим часом.

Про це на прес-конференції повідомив начальник Державної інспекції з контролю за цінами в області Ігор Фурманов.

Він зауважив, що, попри непопулярність цього рішення, його слід обов’язково приймати, оскільки існують об’єктивні причини підвищення тарифів для міських водоканалів.

За словами Ігоря Фурманова, очолювана ним інспекція перевірила обґрунтування розрахунків щодо зміни тарифів. Після зауважень інспекції підприємство здійснило перерахунок відповідно до них.

«Я розумію, що це непопулярне рішення і депутатам, які турбуються про думку виборців, важко піти на такий крок. Однак їм потрібно продемонструвати громадянську мужність і затвердити тарифи, оскільки вже найближчим часом міста відчують проблеми з водопостачанням. Вони також відповідають за те, щоб споживачі отримували воду нормально», — сказав начальник Державної інспекції з контролю за цінами в області.

Ігор Фурманов також зауважив, що з часу останнього коригування тарифу «Дніпро-Кіровоград» працює зі збитками, оскільки протягом цього часу зросли тарифи на електроенергію тощо. До того ж, згідно процедурних норм, для набуття чинності нових тарифів потрібно щонайменше три місяці, що зумовлює пролонгацію збиткової роботи підприємства.

Нагадаємо, на останній сесії депутати Кіровоградської облради не підтримали рішення про затвердження базових тарифів на послуги водопостачання ОКВП «Дніпро-Кіровоград». Нові тарифи відповідно до проекту рішення могли вступити в дію 1 червня 2009 року.

Теги новости:
водоснабжение
водовод Днепр-Кировоград
повышение тарифов

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS