Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Мер Кіровограда вручив нагороди переможцям конкурсу «Дитина року 2009»Мер Кіровограда вручив нагороди переможцям конкурсу «Дитина року 2009»

Кіровоградська міська рада

27 травня на урочистій церемонії в обласній філармонії міський голова Володимир Пузаков назвав переможців конкурсу «Дитина року 2009». Цього року переможці визначалися у чотирьох номінаціях. Як відзначила член оргкомітету конкурсу, начальник відділу сім’ї та молоді міської ради Людмила Дорохіна, визначити найкращих було дуже важко, оскільки дуже багато учнів кіровоградських шкіл отримали чисельні нагороди на престижних творчих конкурсах, предметних олімпіадах, спортивних змаганнях, вели активну громадську діяльність, а, відтак, мали повне право стати лауреатами.

У номінації за досягнення у навчанні кращими визнані Поліна Ромашевська та Маргарита Середенко, учениці НВО природно–економіко–правового ліцею СШ №8. Обидві у 2009 році стали переможницями Всеукраїнської олімпіади з біології, а Маргарита Середенко ще й зайняла 3 місце на IX Міжнародному конкурсі з української мови імені Петра Яцика.

Переможцями у номінації за творчі досягнення оголошено трьох юних кіровоградців.

Це Віталій Ткаченко, учень музичної школи №2 імені Мейтуса, лауреат VII міжнародного дитячого музичного фестивалю «Золоті зернята України» на віолончелі (ІІ премія) та у ансамблі школи (ІІІ премія), переможець та лауреат обласного конкурсу «Паросток», лауреат ІІІ обласного конкурсу юних композиторів;

Віталій Дворовий, учень музичної школи №3, переможець VII Всеукраїнського фестивалю конкурсу музики та класичного співу «Золота ліра» серед солістів на фортепіано та переможець Міжнародного конкурсу «Діти Європи під одним дахом» (диплом Гран-Прі у номінації «фортепіано – ансамбль»);

Ганна Лукіна, учениця ЗОШ №18, автор та ведуча програм «Казковий світ малят» на ТРК «ТТВ», володарка Гран–Прі Міжнародного дитячого фестивалю у м.Закопане (Польща) у складі СХМ «Аеліта» та І місце у Всеукраїнському конкурсі хореографічного мистецтва «Різдвяний Київ» у складі цього ж колективу.

Кращими у номінації за спортивні досягнення визнані Ярослав Зюнзя, учень ЗОШ №35, призер відкритого чемпіонату України з таеквон–до ІТФ серед дітей та юніорів і володар бронзової медалі на Всеукраїнському турнірі у Харкові «Перша столиця» та Богдан Басько, вихованець ДЮСШ №1, переможець чемпіонату України зі швидких шахів серед юнаків до 12 років.

Найактивнішим у номінації за розвиток громадського руху оголошено Артема Марченка, учня Кіровоградського колегіуму, президента обласного дитячо–юнацького центру «Ексампей», учасника XІІ виставки–ярмарку з міжнародною участю «Екологія 2009» у Києві, учасника наукового проекту Експоцентру України на Міжнародному екологічному форумі «Екологічні технології та інновації» виставки «Екологія 2008» у Києві.

Усі переможці конкурсу «Дитина року 2009» отримали від міського голови Володимира Пузакова дипломи, кубки, грошову винагороду та найтепліші слова вітання.

Читайте також:

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS