Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

У Кіровограді підведено попередні підсумки незалежного тестуванняУ Кіровограді підведено попередні підсумки незалежного тестування

Кіровоградська міська рада

Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО), яке тривало з шостого травня до п’ятого червня із одинадцяти предметів, завершена. Про її перебіг і результати у Кіровограді повідомила начальник управління освіти міської ради Лариса Костенко.

За її словами, оцінки з тих предметів, що випускники обрали для ЗНО, їм і керівництву шкіл, де вони навчаються, буде повідомлено двадцятого червня. Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 14 травня 2009 року № 399 «Про спеціальну сесію зовнішнього незалежного оцінювання», з 22 до 26 червня цього року відбудеться спеціальна сесія ЗНО, у якій братимуть участь ті, хто з об’єктивних причин не зміг з’явитися на основну сесію ЗНО.

За результатами перебігу цьогорічного ЗНО в Кіровограді міське управління освіти висунуло свої пропозиції та рекомендації. Зокрема, рекомендовано надалі державну підсумкову атестацію проводити на базі загальноосвітніх навчальних закладів, а ЗНО – на базі вищих навчальних закладів (ВНЗ). Також запропоновано вдосконалити електронну програму реєстрації залучених працівників до проведення ЗНО, а саме: дати можливість відповідальним особам самостійно редагувати (змінювати, виправляти помилки і т.д.) дані до визначеного кінцевого терміну. До проведення ЗНО, на думку спеціалістів міського управління освіти, слід залучати працівників ВНЗ, коледжів, училищ тощо як старших інструкторів, інструкторів, чергових у зв’язку з тим, що у травні сімдесят відсотків учителів загальноосвітніх навчальних закладів задіяні в процедурі проведення ЗНО, що негативно впливає на навчальний процес, а також необхідно вдосконалити процедуру оплати роботи осіб, які перебувають у резерві персоналу пункту тестування.

Теги новости:
независимое тестирование
Лариса Костенко
высшее образование

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS