Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

«Погоріле» кіровоградське казначейство працюватиме без перебоїв«Погоріле» кіровоградське казначейство працюватиме без перебоїв

Кіровоградська міська рада

Перебоїв у роботі управління державного казначейства Кіровограда не буде. У цьому запевнив міського голову Володимира Пузакова начальник управління Володимир Стецюк.

За його словами, всю інформація, яка зберігалась на комп’ютерах управління, вдалося зберегти. На сьогоднішній день спеціалісти управління тимчасово розмістилися у своїх обласних колег за адресою проспект Винниченка, 1а. У найближчій перспективі міське управління Державного казначейства у місті Кіровограді буде дислоковане на своєму попередньому місці, за адресою вулиця 50 років Жовтня, 4.

Володимир Стецюк звернувся до головних розпорядників коштів з проханням у найближчі дні здійснювати через казначейство виключно найнагальніші платежі - такі, як заробітна плата та плата за енергоносії.

Як повідомив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради Сергій Коваленко, причиною пожежі виявився великий перехідний опір застарілих електричних мереж приміщення казначейства. За розрахунками спеціалістів, кошторис ремонтних робіт пам’ятника архітектури ХІХ століття складатиме близько 5 мільйонів гривень.

Читайте також:

Обговорення на Кіровоградському форумі:

Теги новости:
пожар в казначействе Кировограда
финансы
пожар

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS