Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

У Кіровограді встановлено пам'ятний знак на честь покровительки містаУ Кіровограді встановлено пам'ятний знак на честь покровительки міста

Кіровоградська міська рада

Пам’ятний знак у вигляді хреста на честь Святої Єлизавети з нагоди 255-річчя міста встановлений у Кіровограді у Каскадному сквері, поряд з лікарнею Святого Луки.

Відкриття і освячення знаку протоієреєм Євгенієм (Назаренко) відбулось 1 липня, у день заснування фортеці Святої Єлизавети.

Ініціатори встановлення знаку, депутати міської ради Григорій Урсол та Микола Цуканов, переконані, що вшанування святої покровительки міста може корінним чином вплинути на подальший розвиток і благополуччя обласного центру.

Силами колективу лікарні Святого Луки, який очолює Григорій Урсол, у донедавна занедбаному сквері наведено лад: висаджені молоді деревця, встановлені лавочки. Невдовзі тут будуть розбиті клумби та упорядковані алейки, а з часом з’явиться і капличка.

Теги новости:
святая Елизавета

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS