Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

У Кіровограді припинили видачу дозволів на відкриття гральних закладівУ Кіровограді припинили видачу дозволів на відкриття гральних закладів

Прес-служба ОДА

З 25 червня 2009 року Кіровоградська обласна державна адміністрація припинила видачу ліцензій на провадження діяльності з організації та утримання гральних закладів та тоталізаторів.

За інформацією головного управління економіки, в області проводиться робота стосовно виконання Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні».

Правоохоронними органами та органами податкової служби області створені робочі групи для організації та проведення комплексних заходів з викриття фактів нелегальної діяльності гральних закладів, а також оперативного реагування з цього приводу на звернення громадян.

Під час чергового засідання обласної координаційної робочої групи з питання дотримання вимог чинного законодавства у роботі розважальних закладів розглядалися результати роботи по недопущенню протизаконної діяльності суб’єктів господарювання у сфері грального бізнесу, а також виданих дозволів на зовнішню рекламу грального бізнесу і проведена робота по їх скасуванню.

Так, за результатами проведених перевірок, станом на 1 серпня 2009 року в області виявлено 8 фактів нелегальної діяльності гральних закладів. У правопорушників вилучено 70 гральних автоматів на суму 1,1 млн. грн.

За інформацією органів місцевого самоврядування, зовнішня реклама, яка стосується грального бізнесу, відсутня.

Що ж до вивісок, що залишились на будинках та спорудах, де були розташовані гральні заклади, то у даний час проводиться роз’яснювальна робота з власниками щодо негайного їх демонтажу.

Робота по дотриманню вимог вищезазначеного закону в області продовжується.

Теги новости:
игровые автоматы
тотализатор
запрет
вывеска
наружная реклама

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS