Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

У Кіровограді перевірили рівень готовності виборчих дільницьУ Кіровограді перевірили рівень готовності виборчих дільниць

весь Кіровоград

Більшість кіровоградських дільниць готові до проведення виборів. Про це було повідомлено на понеділковій нараді у Кіровоградській міській раді. Зокрема начальник управління апарату міської ради Наталя Михайленко під час наради зазначила, що на минулому тижні була проведена перевірка 104-ох дільниць зі 125-ти існуючих у місті, і лише на шести з них виявлені суттєві порушення. «В тому стані, у якому ці дільниці перебувають сьогодні, на них не можна проводити голосування. Однак над усуненням недоліків уже працюють, наприклад дільниця, що знаходиться при школі №15: вже сьогодні виділено нове приміщення у середині школи і проводиться робота по його облаштуванню», - зазначила Наталя Михайлівна.

Після перевірки встановлено, що на 7-ми виборчих дільницях відсутнє опалення, 8 не оснащені телефонами, на 13-ти немає сейфів для зберігання печатки та бюлетенів, 7 - не повністю забезпечені столами та стільцями, а ще на семи дільницях слабке освітлення, тож людям з поганим зором буде важко зорієнтуватись у бюлетенях.

Нагадаємо, що 11 грудня 2009 року міський голова, Володимир Пузаков звернувся листом до керівників підприємств та установ, на яких розташовані виборчі дільниці, з проханням забезпечити дільниці всім необхідним відповідно до чинного законодавства.

А вже сьогодні, 11 січня, Володимир Пузаков дав доручення відповідним службам протягом двох днів проконтролювати рівень оснащення дільниць, щоб вибори у Кіровограді пройшли належним чином.

Фото — ЛигаБизнесИнформ

Теги новости:
выборы
избирательный участок
Владимир Пузаков

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS