Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Кіровоградська плавчиня Анна Євчак поділилася секретами здобуття перемогКіровоградська плавчиня Анна Євчак поділилася секретами здобуття перемог

канал «Кіровоград»

Талановита кіровоградська плавчиня, майстер спорту та член збірної команди України Анна Євчак у свої шістнадцять років уже ввійшла до когорти найсильніших плавців нашої країни. Що є запорукою успіху в спортивній кар’єрі: природні здібності чи наполегливі тренування?

Плавати Аня навчилася у шість років. До того ж, розповідає її батько і тренер Володимир Гуцу, без найменшої сторонньої допомоги. У спортивному плаванні, як не дивно, свою доньку не бачили ані батько, ані мати, яка також є тренером з цього виду спорту. І навіть спочатку віддали Аню в секцію спортивної гімнастики.

У шість років Аня вже взяла участь у своїх перших змаганнях - і одразу здобула золоту медаль.

Спортивні задатки плюс працелюбний і наполегливий характер, а також щоденні тренування протягом десяти років - і Анна Євчак увійшла до когорти найсильніших плавців України. Сьогодні професійне заняття плаванням для Ані – це її робота, життя та захоплення одночасно. Щоденно у басейні вона проводить до восьми годин. І про це не жалкує. Каже, що насолодитися життям ще встигне, але вже після того, як здобуде найвищі спортивні нагороди та світове визнання.

Разом зі своїми тренерами Аня сьогодні тримає курс на Олімпійські ігри у Лондоні, де саме вона претендує на перемогу в головних спортивних змаганнях. Про це відкрито говорить і головний тренер Національної збірної Сергій Бондар. Водночас Аня не забуває і про власну освіту. У цьому році, після закінчення школи, планує вступити до одного зі столичних навчальних закладів і отримати якісну вищу освіту.

Фото — Gettyimages.com

Теги новости:
спорт
плавание
Олимпийские игры
Анна Евчак
Владимир Гуцу

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS