Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Карантин у Кіровограді «загальмував» епідемію грипуКарантин у Кіровограді «загальмував» епідемію грипу

Кіровоградська міська рада

У період з 16 грудня 2009 року, коли було оголошено карантин в загальноосвітніх школах, по 25 грудня в Кіровограді зареєстровано 730 випадків грипу та ГРВІ серед учнів загальноосвітніх шкіл. А вже з 26 грудня по 4 січня серед школярів зафіксовано лише 199 такого виду захворювань.

Це свідчить про вчасність вжитих в обласному центрі карантинних заходів, наголосив під час прес-конференції у міській раді головний санітарний лікар міста Іван Касьяненко. За його словами, з 4 січня у Кіровограді показник кількості захворювань вірусними інфекціями на 10 тисяч населення становить 75,29, що нижче епідеміологічного порогу (88,7) на 15%.

Незважаючи на позитивну динаміку спаду кількості захворювань на грип та ГРВІ, заспокоюватися ще рано, підкреслив Іван Касьяненко. Головний санітарний лікар наполягає на дотриманні в Кіровограді основних рекомендацій, продиктованих карантинними заходами: слід утримуватися від перебування у багатолюдних місцях, регулярно здійснювати провітрювання, вологе прибирання і квартування приміщень, використовувати маски в громадських місцях.

Теги новости:
медицина
образование
грипп
карантин
эпидемия
Иван Касьяненко
здоровье населения
медицинская статистика
профилактика гриппа

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS