Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

У Кіровограді відреставрують занедбаний стадіонУ Кіровограді відреставрують занедбаний стадіон

Кіровоградська міська рада

Ще 2000 року ВАТ «Кіровоградський завод дозуючих автоматів» передав свій оздоровчий комплекс, розташований у провулку Експериментальному, 2, у комунальну власність територіальної громади Кіровограда.

Основною складовою комплексу є футбольний стадіон, на якому проходять чемпіонати міста, області серед дітей і дорослих.

Певний час там тренувалися й гравці кіровоградської «Зірки». Однак стадіон через відсутність на ньому протягом багатьох років охорони нині перебуває не в найкращому стані: зруйновано роздягальні для гравців та кімнату суддів і тренерів, відсутні вхідні ворота, частково бетонні плити навколо стадіону. Якщо ж цей спортивний об’єкт буде відновлено, він зможе приймати учасників футбольних турнірів не лише місцевого та обласного рівнів, а й загальноукраїнського і навіть міжнародного.

Для визначення обсягу робіт, які слід виконати для «підняття з колін» футбольного стадіону, тут 5 січня побували міський голова Володимир Пузаков та начальник міського відділу фізкультури і спорту Олександр Куценко. Оглянувши об’єкт, вони визнали за необхідне відновити будівлю роздягалень із суддівсько-тренерською кімнатою, встановити вхідні ворота на стадіон, лавочки для членів команд та вболівальників і тренувальну стінку для гравців. Потрібно також запровадити на об’єкті цілодобову охорону, провести водопровід та електричну мережу.

Розпочати всю цю роботу, зазначив Володимир Пузаков, можна буде вже навесні. До того часу слід ґрунтовно вивчити, скільки коштів треба виділити для створення інфраструктури, потрібної для повноцінного функціонування спортивного об’єкта, а також залучити до її розбудови спонсорів, зацікавлених у перетворенні занедбаного стадіону на сучасний футбольний майданчик з усіма зручностями як для спортсменів, тренерів та суддів, так і для вболівальників.

Фото — Gettyimages.com

Теги новости:
спорт
физкультура
футбол
стадион
благоустройство
Владимир Пузаков
Александр Куценко

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS