Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

У Кіровограді побудовано спеціальний басейн для судномоделістівУ Кіровограді побудовано спеціальний басейн для судномоделістів

Кіровоградська міська рада

Вихованці Кіровоградської міської станції юних техніків багато років очікували на подію, що цими днями відбулася на її території.

За кошти з міського бюджету кіровоградські спеціалісти побудували й здали в експлуатацію спеціалізований басейн під відкритим небом для запуску в ньому радіокерованих моделей кораблів. За словами керівника одного з двох гуртків судномоделювання станції юних техніків Олександра Крючкова, це перший спеціалізований басейн в усій Україні, побудований за бюджетні гроші протягом останніх двадцяти років.

Присутній на урочистостях міський голова Володимир Пузаков привітав викладачів, учнів та їхніх батьків з відкриттям спеціалізованого басейну і з Днем працівників освіти.

У свою чергу, директор станції Сергій Чуприна розповів, що саме з ініціативи міського голови кілька років тому вдалося не допустити приватизації приміщення станції юних техніків, де улюбленими справами займаються 700 дітей (стільки ж – у гуртках при загальноосвітніх школах, керівниками яких є працівники станції). Тоді ж міська влада розпочала виділяти кошти на його ремонт, нині завершений, та на придбання різноманітного обладнання для гуртків.

Після урочистої лінійки Володимир Пузаков перерізав червону стрічку поруч з басейном, а згодом відкрив змагання гуртківців-судномоделістів, запустивши в перше плавання у новому басейні радіокеровану модель патрульного катера. Участь у змаганнях (у трьох класах суден) взяли 12 учнів двох гуртків судномоделювання міської станції юних техніків. 25 та 26 жовтня тут відбудуться змагання, де суднами керуватимуть вихованці станцій юних техніків з усієї області.

Під час змагань Володимир Пузаков наголосив, що й надалі сприятиме діяльності цієї станції: вже найближчим часом для гуртків судномоделювання буде виділено кошти на придбання необхідних для запуску моделей акумуляторів. На святі керівник авіамодельного гуртка Сергій Семенюта разом зі своїми вихованцями здійснив показові запуски моделей літаків на новому корті, побудованому торік.

Теги новости:
образование
детское творчество
Владимир Пузаков

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS