Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Кіровоградщина напередодні виборів: соціологічний зрізКіровоградщина напередодні виборів: соціологічний зріз

Кіровоград.proUA.com

Соціологічна компанія «Research & Branding Group» провела на замовлення аналітичної програми «Погляд» (канал «Кіровоград») соціологічне опитування мешканців Кіровоградщини.

Результати опитування, проведеного на початку жовтня, має у своєму розпорядженні «Кіровоград.proUA.com».

Щоб розуміти, із яким загальним настроєм жителі Кіровоградщини йдуть на вибори, у дослідження було включено запитання, наскільки задоволені люди своїм життям. Виявилося, що в цілому задоволені тим, як вони живуть, 36,6% жителів області. В цілому не задоволені своїм життям 61,7% респондентів, а 1,7% не змогли відповісти на це питання.

Щодо наступних виборів, то зараз жителі області віддають перші позиції представникам Партії регіонів. Так, якби вибори до обласної ради відбулися у найближчу неділю, 30% жителів Кіровоградщини проголосувало б за кандидатів саме від Партії регіонів. У той же час партію «Батьківщина» підтримали б 11,6%, КПУ – 4%, «Нашу Україну» – 3,7%. Інші політичні сили не подолали б тривідсоткового бар`єру.

За даними опитування, найбільш міцний і впевнений у своєму виборі електорат – у регіоналів і комуністів.

Опитування проводилося з 3 по 8 жовтня 2010 року, в цілому було опитано 600 респондентів. Похибка вибірки – 2,5%.

Програма «Погляд» замовила також опитування громадської думки і в обласному центрі. На виборах до Кіровоградської міської ради Партія регіонів більш ніж удвічі випереджає найближчого суперника – партію «Батьківщина»: за регіоналів готові проголосувати 32,3% мешканців Кіровограда, за представників «Батьківщини» – 15%. За «Сильну Україну» проголосували б 7,3%, КПУ – 6%, «Фронт змін» – 3,5%. Інші не досягають навіть рівня статистичної похибки.

Щодо виборів мера Кіровограда, то й тут Олександр Саінсус, якого висунула міська організація Партії регіонів, за три тижні до виборів займає лідерську позицію з рейтингом 24%. Другу сходинку посів Володимир Ярошенко – 12,8%, за ним йдуть Володимир Пузаков (8,8%), Олександр Нікулін (5,8%), Віктор Андрєєв (4,3%) і Сергій Табалов (3,5%). Інші кандидати набирають менше 3 відсотків голосів кіровоградців.

Опитування проводилося з 3 по 8 жовтня 2010 року, в цілому було опитано 400 жителів Кіровограда. Похибка вибірки – 2,5%.

Нагадаємо, місцеві вибори відбудуться 31 жовтня 2010 року.

Читайте також:

Обговорення на Кіровоградському форумі:

Теги новости:
выборы
выборы в Кировограде
выборы мэра в Кировограде
Владимир Ярошенко
Александр Никулин
Владимир Пузаков
Сергей Табалов
Виктор Андреев
Александр Саинсус
соцопрос

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS