Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

У Кіровограді відкрилася «METRO база»У Кіровограді відкрилася «METRO база»

Вечірня газета

12 жовтня в Кіровограді відбулося відкриття оптового магазину для задоволення потреб власників кіосків, торговельних наметів, ресторанів, кав’ярень, міні-маркетів тощо. Це вже другий магазин "METRO база" мережі "МЕТРО кеш енд кері Україна" в нашій країні, що обслуговує виключно представників дрібнороздрібної торгівлі.

Нова "METRO база" займає майже дві тисячі квадратних метрів орендованої площі за адресою вул. Маршала Конєва, 6-а. На торговельній площі близько 1600 квадратних метрів магазин пропонує понад 2000 найменувань продовольчих та непродовольчих товарів, що формують ключовий асортимент типового міні-маркету. Продовольча продукція тривалого терміну зберігання становить майже 90% усього асортименту.

Разом з відомими українськими та іноземними брендами "METRO база" також пропонує своїм клієнтам широкий вибір товарів власних торговельних марок: "Aro", "Fine Food", "HoReCa Select та “Rioba". Особливо широко в асортименті представлений бренд "Aro", для продукції якого характерні привабливі якість та ціна, що до 20% нижча від вартості аналогічних товарів. Магазини "METRO база" пропонують стабільно низькі оптові ціни та додаткові знижки. Висока якість усього асортименту товарів забезпечена ефективними системами управління ланцюгами поставок та контролю якості товарів компанії.

Першу "METRO базу" було відкрито в липні 2010 року в Кременчуці. Компанія планує відкрити ще дві крамниці цього формату наприкінці 2010-го – на початку 2011 року. З часу свого виходу на ринок України 2003 року "МЕТРО кеш енд кері Україна" відкрила 25 класичних магазинів: чотири – в Києві, по два – в Донецьку, Дніпропетровську, Одесі і Харкові та по одному – у Львові, Луганську, Кривому Розі, Полтаві, Вінниці, Запоріжжі, Чернівцях, Миколаєві, Рівному, Івано-Франківську, Макіївці, Маріуполі та Сімферополі й одну "METRO базу" – в Кременчуці. Компанія інвестувала в економіку країни 476 мільйонів євро та створила близько семи тисяч робочих місць.

У церемонії відкриття нового магазину взяв участь міський голова Володимир Пузаков.

– Мені як представникові міської влади, – сказав він, – приємно, що у нас тепер є місце, де представники малого бізнесу за невисокою ціною матимуть змогу придбати необхідний для них крам. Бажаю успіху всьому колективові цієї крамниці задля подальшого поліпшення умов життя всіх кіровоградців…

Міський голова разом з керівництвом магазину й "МЕТРО кеш енд кері Україна" перерізав червону стрічку й оглянув разом із усіма запрошеними на відкриття крамниці-бази товар, який там представлений. Обслуговуватимуть клієнтів у ній більше двадцяти місцевих працівників, які пройшли попереднє навчання в Кривому Розі на базі тамтешнього стандартного супермаркету "МЕТРО кеш енд кері Україна".

Юрій Лісниченко

Теги новости:
торговля
супермаркеты в Кировограде
шоппинг в Кировограде
продукты питания
малый бизнес
Владимир Пузаков

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS