Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

На Кіровоградщині знімуть з посад керівників районів, де виборці не проголосували за ПРНа Кіровоградщині знімуть з посад керівників районів, де виборці не проголосували за ПР

Прес-служба ОДА

Голова облдержадміністрації Сергій Ларін провів брифінг для представників мас-медіа за результатами виборів в Кіровоградській області.

Коментуючи попередні результати виборів до місцевих рад, керівник області зазначив: - Ми очікували на хороший результат, але у тому, що практично у всіх районах Партія регіонів посяде перші позиції, були сумніви.

– Наша область - серед найкращих в Україні за рівнем довіри до влади, свідченням цьому стали результати, які здобула Партія регіонів - 34%, тим самим випередивши інші центральні регіони, - зауважив Сергій Ларін. – А це значить, що ми на вірному шляху, ми рухаємося вперед, втілюючи в життя головне гасло Президента України – обличчям до людей.

Сергій Ларін також повідомив, що на виборах в обласну раду по всіх районах перемогу здобула Партія регіонів. Приємно вразили високі результати партії у західних районах: у Гайворонському та Голованівському районах – близько 40%, Новоархангельському та Ульянівському - по 30%.

Разом з тим, голова облдержадміністрації наголосив, що окремі керівники районів не пройшли тест на довіру мешканців, тому найближчим часом їх буде замінено на більш професійних. - Якщо владі на місцях у особі голови райдержадміністрації не довіряють люди, про що свідчать результати виборів: в обласну раду партія в одному із районів набрала 35%, а в районну – 20 або 25%, значить керівник не на своєму місці, значить він мало працює для громади, - підкреслив голова облдержадміністрації.

Фото — Прес-служба ОДА

Теги новости:
Сергей Ларин
выборы
выборы в Кировограде
резуотиаиы голосования
Партия регионов
кадровая политика

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS