Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

І знову болюче питання: Новокостянтинівське родовищеІ знову болюче питання: Новокостянтинівське родовище

Прес-служба ОДА

25 лютого 2010 року у с.Олексіївка Маловисківського району відбулося засідання Оперативного штабу Міністерства палива та енергетики України з будівництва підприємства на базі Новокостянтинівського родовища уранових руд за участі першого заступника голови облдержадміністрації Анатолія Ревенка, начальника головного управління промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації Юрія Вольського, голови Маловисківської райдержадміністрації Олександра Небоги, представників Міністерства палива та енергетики України, керівництва шахти

На засіданні розглядалися питання про стан виконання плану будівельно-монтажних робіт за 2009 рік та інші. Зазначалося, що за 2009 рік виконано робіт та поставлено обладнання на суму 199 млн. 898 тис. грн. при плановому фінансування більше 600 тис. грн.

Перший заступник голови облдержадміністрації Анатолій Ревенко проінформував членів Оперативного штабу, що будівництво ДП «Дирекція підприємства, що будується на базі Новокостянтинівського родовища уранових руд» є одним із пріоритетів для керівництва Кіровоградської області, а також наголосив на обов’язковому використанні 10% коштів від загальної суми надходжень на заходи щодо розвитку соціальної сфери регіону та невиконанні генеральним підрядником ЗАТ «Трест «Кривбасшахтопроходка» своїх зобов’язань перед облдержадміністрацією щодо реєстрації філій на території Кіровоградської області як платника податків та залученні виробничих потужностей підприємств Кіровоградської області до виконання робіт на ДП «Дирекція підприємства, що будується на базі Новокостянтинівського родовища уранових руд».

Анатолій Ревенко наголосив, що у разі подальшого ігнорування генеральним підрядником прийнятих зобов’язань облдержадміністрація ініціюватиме розірвання Договору генерального підряду з ЗАТ «Трест «Кривбасшахтопроходка» на виконання робіт на ДП «Дирекція».

Перший заступник голови облдержадміністрації також відзначив, що проблемні питання, які виникають у керівництва ДП «Дирекція», із запізненням потрапляють до керівництва облдержадміністрації через відсутність оперативної координації усіх процесів та зв’язків між облдержадміністрацією та ДП «Дирекція».

Фото — Ведомости-плюс

Теги новости:
строительство
налоги
промышленность
перерабатывающая промышленность
урановая шахта
Новоконстантиновское месторождение
Маловисковский район
Анатолий Ревенко

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS