Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

У Кіровограді п'яний з посвідченням помічника губернатора побив інспектора ДАІ У Кіровограді п'яний з посвідченням помічника губернатора побив інспектора ДАІ

Кіровоград.proUA.com

У центрі Кіровограда п'яний пасажир позашляховика «Тойота», мешканець Одеської області, маючи при собі посвідчення добровільного помічника одного із заступників губернатора Одещини, завдав тяжких травм співробітнику відділу міської Державтоінспекції.

Про це «Кіровоград.proUA.com» стало відомо із власних джерел.

На місце пригоди було викликано працівників Кіровського райвідділу міліції та прокуратури. Працівника міліції з черепно-мозковою травмою, переломом кісток носа було доставлено до лікарні. Чоловіка, який безпідставно побив правоохоронця, вже наступного дня відпустили на підписку про невиїзд з області (за місцем його проживання).

Пригода сталася близько 19 години 7 лютого 2010 року. Під час несення служби на маршруті патрулювання інспектор ДАІ зупинив автомобіль «Тойота-Лендкрузер», водій якого допустив порушення правил дорожнього руху (проїзд на заборонений сигнал світлофора). Свою провину автомобіліст визнав повністю, тож ніяких претензій до працівника міліції не мав.

Однак через деякий час із автомобіля вийшов пасажир, приватний підприємець із сусідньої області, який був сильно п’яний. Чоловік наблизився до працівника ДАІ та вдарив його головою в обличчя.

На місце пригоди відразу прибули працівники Кіровського райвідділу міліції та прокуратури. Та навіть у їх присутності громадянин поводив себе грубо і брутально, висловлювався нецензурною лайкою, демонструючи власне посвідчення добровільного помічника одного із заступників губернатора Одеської області, погрожував звільненням та робив спроби штовхати всіх, хто намагався його заспокоїти чи підходив з будь-якими питаннями.

Подію було зареєстровано та зібрано відповідні матеріали. Пасажира «Тойоти» до прийняття рішення доправлено до прокуратури, правоохоронця госпіталізовано до лікарні.

27-річний сержант міліції в даний час проходить курс лікування в одному із медичних закладів міста Кіровограда. За словами лікарів, процес одужання та реабілітації займе чимало часу, тож, аби знову заступити на службу, молодому чоловіку доведеться зачекати.

Менш проблематично переживе цей період його кривдник. Вже наступного дня мешканця Одещини відпустили. Відносно його особи було обрано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд із Одеської області (за місцем його проживання).

Читайте також:

Теги новости:
криминал
ГАИ
драка
нападение
скандал

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS