Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Новий маршрут у Кіровограді з'єднає Велику Балку і центр містаНовий маршрут у Кіровограді з'єднає Велику Балку і центр міста

Кіровоградська міська рада

Незабаром у Кіровограді почне діяти новий маршрут громадського транспорту №18, який з'єднає Велику Балку та центр міста.

Рішення про впровадження тимчасового маршруту прийняв виконавчий комітет міської ради.

За інформацією заступника директора департаменту розвитку торгівлі, побутового обслуговування, транспорту та зв’язку Володимира Горбатенька, маршрутні таксі курсуватимуть від площі Богдана Хмельницького до провулку Степового через вулицю Новгородську.

Володимир Горбатенко повідомив, що після ремонту дорожнього покриття та відновлення зовнішнього освітлення по вулиці Новгородській мешканці цього мікрорайону звернулися з проханням до міського голови Володимира Пузакова запровадити такий маршрут. Поки що на новому маршруті працюватимуть чотири машини, згодом, якщо він користуватиметься популярністю, їх кількість має збільшитися.

Теги новости:
транспорт
городской транспорт

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS