Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Триває підготовка до конкурсу «Міс Кіровоград-2010»Триває підготовка до конкурсу «Міс Кіровоград-2010»

канал «Кіровоград»

В обласному центрі триває підготовка до головного конкурсу краси «Міс Кіровоград-2010». Телеканал «Кіровоград» продовжує стежити за усіма етапами підготовки довгоочікуваного шоу. Нагадаємо, що цього року за звання найкращої будуть змагатися 19 дівчат. Організатори видовища підготували для глядачів чимало сюрпризів. Наприклад, усі бажаючі зможуть оцінити не тільки красу та грацію учасниць, а ще й їхню фізичну підготовку. Цей вид конкурсної програми отримав назву «Спортивний стиль». Нині дівчата посилено готуються і обіцяють приємно здивувати глядачів.

Враховуючи насичену цьогорічну програму конкурсу краси «Міс Кіровоград-2010», а відтак і графік його учасниць, можна зробити висновок, що дівчата втомилися і працюють з останніх сил. Однак це далеко не так, у цьому ми переконалися на всі сто. Уже з перших звуків відомої музичної композиції красуні відразу ж почали танцювати і легко виконувати різні спортивні вправи.

Ідея запровадити в програму конкурсу спортивний вид не нова. Щороку постановки хореографів настільки вражають глядачів, що позитивних емоцій вистачає на весь рік. 2010 виключенням не стане. Лише в одному номері дівчата мають продемонструвати елементи танцю, шейпінгу, аеробіки і цей список можна продовжити… Однак організатори усіх сюрпризів не розкривають.

Уже після репетиції дівчата подають перші ознаки втомленості, але відразу ж запевняють, що не шкодують витрачених зусиль, тим більше, що головна мета того варта.

Через два тижні, 25 березня, усі набуті навички та уміння учасниці конкурсу зможуть продемонструвати вже на великій сцені. Саме у цей день і стане відоме ім'я «Міс Кіровоград-2010».

Читайте також:

Теги новости:
Мисс Кировоград
конкурс красоты

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS