Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

У Кіровограді відбудеться міжнародний дитячий фестивальУ Кіровограді відбудеться міжнародний дитячий фестиваль

Кіровоградська міська рада

З 30 квітня по 4 травня Кіровоград приймає учасників третього Міжнародного дитячого фестивалю «Об’єднаймо дітей мистецтвом».

Організатором фестивалю виступила Студія хореографічного мистецтва «Аеліта» відділу сім'ї та молоді Кіровоградської міської ради (художній керівник Олександра Ткаченко) за підтримки медіа-групи «Весь Кіровоград», Кіровоградської державної льотної академії України, корпорації «ХХІ сторіччя» та небайдужих громадян Кіровограда.

Як повідомила начальник відділу сім’ї та молоді міської ради Людмила Дорохіна, відкриття фестивалю відбудеться 1 травня о 12:00 у Дендропарку. З 13:00 розпочинається концертна програма фестивалю. Одночасно у Дендропарку будуть проведені лотерея та ігри з розіграшами сувенірної продукції різних міст та країн серед глядачів фестивалю та відвідувачів парку.
2 травня у приміщенні будинку культури «Авіатор» стартує конкурсна частина фестивалю, а 4 травня о 17:00 в обласній філармонії відбудеться заключний гала-концерт.

Коротка інформація з історії фестивалю. У 2008 році у першому фестивалі взяли участь дитячі колективи з України, Польщі, а також студентські іноземні делегації з Судану, Монголії, Грузії, Афганістану, Польщі, Угорщини. У 2009 році у фестивалі брали участь тридцять два колективи з України, Сербії, Угорщини та Португалії. У заходах 2010 року беруть участь понад 1200 дітей з Кіровограда, Києва, Броварів, Дніпропетровська, Черкас, Кривого Рогу, Сміли, Новоукраїнки, Широкого, а також Польщі, Сербії, Гвінеї та Сирії.

Теги новости:
фестиваль
хореография
искусство
детское творчество

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS