Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Чи припустимо робити платні стоянки біля лікарень і кладовищ?Чи припустимо робити платні стоянки біля лікарень і кладовищ?

Вечірня газета

На адресу редакції "Вечірня газета" надійшла копія депутатського звернення голови фракції БЮТ у Кіровоградській міській раді Івана Марковського голові Ленінської районної у місті Кіровограді ради з приводу організації платної автостоянки на вулиці Преображенській біля дитячої обласної лікарні.

«Шановний Петре Михайловичу!

До мене, як до депутата міської ради, надходить велика кількість скарг від мешканців нашого міста, жителів області з приводу організації платної автостоянки на вулиці Преображенській біля дитячої обласної лікарні.

Місце, де на даний час розташована платна автостоянка, протягом тривалого часу використовувалася для безкоштовної стоянки автомобілів родин дітей, що перебували на лікуванні у дитячій обласній лікарні.

Скаржники обурені такими безпрецедентними діями районної влади і вважають, що до цього безпосередньо причетний один із заступників голови районної ради, представник Соціалістичної партії України. Вражає зухвальство, з яким окремі люди намагаються заробити гроші на таких святих поняттях, як любов батьків до своїх дітей.

Скаржники заявляють, що їм стало відомо і про плани Ленінської районної ради міста Кіровограда з метою збільшення надходжень до районного бюджету організувати платні автостоянки біля всіх лікувальних закладів та кладовищ, що розташовані на території Ленінського району міста Кіровограда.

Заявляю Вам, що Кіровоградська міська організація політичної партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» виступає категорично проти поповнення районного бюджету такими варварськими методами. На горі людей поповнювати бюджет негуманно.

Враховуючи викладене та керуючись статтею 13 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», прошу Вас перевірити факти, викладені у даному зверненні, та вжити всіх заходів з метою ліквідації платної автостоянки, що розташована на вулиці Преображенській біля обласної дитячої лікарні, та профілактичних заходів, аби не допустити організації платних автостоянок біля всіх лікувальних закладів та кладовищ, що розташовані на території Ленінського району міста Кіровограда.

Про результати розгляду даного звернення прошу поінформувати мене у встановлений законом термін.

З повагою депутат міської ради Іван Марковський».

Фото — Gettyimages.com

Теги новости:
детская областная больница
больниці Кировограда
автомобиль
бюджет
Кировоградский горсовет
БЮТ
Иван Марковский

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS