Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Кіровоградська спецінспекція наполягає на встановленні урнКіровоградська спецінспекція наполягає на встановленні урн

Кіровоградська міська рада

Спецінспекція Кіровоградської міської ради почала активно працювати над тим, аби біля кожного магазину, кафе чи офісу в обласному центрі були встановлені урни. Про це повідомив під час прес-конференції начальник спецінспекції Віктор Іванов.

За словами Віктора Іванова, на тих власників маганинів чи кафе, біля яких урн немає, інспектори складають протоколи про адмінпорушення.

- На жаль, деякі з них безвідповідально ставляться до цього питання, виставляють урну лише тоді, коли приходить інспектор, - зазначив Віктор Анатолійович. - Але нас це не влаштовує. Будемо навідуватися до порушників частіше, і тоді у них не буде іншого виходу, як тільки встановити урну.

Фото — ОАО «Эталон»

Теги новости:
благоустройство
бытовые отходы
уборка территории
специнспекция
Виктор Иванов

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS