Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Влада Кіровограда вважає, що вулична торгівля «не є ознакою цивілізації»Влада Кіровограда вважає, що вулична торгівля «не є ознакою цивілізації»

Кіровоградська міська рада

З 1 червня з вулиць Карла Маркса (біля готелю "Київ) та Преображенської (біля магазину "Мурай" і Будинку профспілок) підприємці, які торгують продовольчими та непродовольчими товарами, мають піти.

В іншому випадку вони працюватимуть уже незаконно, оскільки закінчиться термін дії наданих їм дозволів. Про це йшлося на засіданні виконкому Кіровоградської міської ради. Власне, торговці вже працюють там без правових підстав, адже ці місця вилучено з дислокації позамагазинної торгівлі, однак підприємцям дали певний час для того, аби вони перебралися звідти.

Міський голова Володимир Пузаков нагадав, що він неодноразово наголошував на необхідності ліквідації стихійної торгівлі на території Кіровограда.

– У нас достатньо магазинів, 24 ринки, які не повністю заповнені, тож потреби в тому, щоб хтось торгував з асфальту чи встановлював палатку або "ракушку" просто на тротуарі, псуючи вигляд міста та заважаючи пішоходам, немає, – підкреслив Володимир Пузаков. – Така торгівля не є ознакою цивілізації, і проти неї в першу чергу виступають жителі Кіровограда. Якщо ж підприємці до наших прохань не дослухаються, з 1 червня вони уже працюватимуть незаконно, і в податківців та правоохоронців будуть підстави для того, аби їх притягнути до відповідальності. До речі, на мою думку, податкова міліція, органи внутрішніх справ працюють у цьому напрямку недостатньо, адже через стихійну торгівлю міський бюджет втрачає кошти, а це їхній прямий обов’язок – притягувати винних до відповідальності та дбати про наповнення міської казни. Міська влада готова надати їм у цій роботі будь-яку допомогу.

Читайте також:

Теги новости:
благоустройство
торговля
уличная торговля
стихийная торговля
рынки Кировограда
Владимир Пузаков

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS