Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Кіровоград святкуватиме День ЄвропиКіровоград святкуватиме День Європи

Кіровоградська міська рада

День Європи – це символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтується на спільних цінностях та інтересах. Його відзначають в країнах Європейського Союзу 9 травня. В Україні починаючи з 2003 року його щорічно святкують у третю суботу травня.

15 травня з 12 до 15 години у Кіровограді на площі Кірова зустрічайте фестиваль «Єврофест 2101», присвячений Дню Європи в Україні.

Голова представництва Євросоюзу в Україні Жозе Мануель Пінту Тейшейра підкреслив: «Ми відходимо від практики, коли святкування відбувалося в одному місті. Головна мета Днів Європи – привернути увагу до цих регіонів та до всіх можливостей, які існують там, а також до діяльності, яку проводить Євросоюз».

Посол ЄС наголосив, що подібні заходи допомагають знайти нові можливості для співпраці українських регіонів з європейськими структурами.

У межах святкування заплановані презентації європейських країн євроклубами шкіл міста, виступи представників національних меншин області, різноманітні майстер-класи. В освітніх закладах краю проведуть тематичні виставки: «Європейська інтеграція України: сьогодення і майбутнє»; обласні конкурси плакатів «Моя Європа»; фотографій «Зустрінь Європу у своєму місті»; есе на тему: «Моя Кіровоградщина на шляху до Європи».

Програмою заходів передбачено створення у загальноосвітніх закладах області Центрів Європейської Інформації.

Теги новости:
фестиваль
детское творчество
международное сотрудничество

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS