Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Влада Кіровоградщини обіцяє захищати ЗМІ від цензуриВлада Кіровоградщини обіцяє захищати ЗМІ від цензури

Кіровоград.proUA.com

Щодо посадовців, які втручатимуться в діяльність ЗМІ в Кіровоградській області, будуть вживатися відповідні дисциплінарні заходи, в тому числі звільнення з роботи.

Про це під час апаратної наради 31 травня заявив голова Кіровоградської ОДА Сергій Ларін.

«Останнім часом деякі опозиційні депутати критикують нас за тиск на засоби масової інформації. Я, як бачите, досить часто зустрічаюся із журналістами, я завжди готовий відповідати на їхні питання. І якщо виявляться факти втручання у діяльність ЗМІ, то ми реагуватимемо жорстко, аж до звільнення з посади… Але поки що мені невідомо про такі випадки», — сказав Сергій Ларін.

Нагадаємо, народний депутат від БЮТ Володимир Яворівський на прес-конференції у Кіровограді 28 травня заявив, що Кіровоградська обласна державна адміністрація тисне на районні газети області.

«У мене є дані щодо газети «Трудівник Устинівщини». Їм заступник голови ОДА Лариса Давиденко так і сказала: «Я не розумію, як можна бути на державній службі і в опозиції. Є чітка президентська вертикаль», – сказав Володимир Яворівський.

За його словами, «існує чітка вказівка: не друкувати про владу негативних матеріалів».

«На Кіровоградщині почали закручувати гайки свободі слова», – наголосив народний депутат.

Читайте також:

Фото — Gettyimages.com

Теги новости:
СМИ
журналистика
Сергей Ларин
Устиновский район

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS