Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Міськрада не дозволила робити парковку біля колишнього «Дитячого світу»Міськрада не дозволила робити парковку біля колишнього «Дитячого світу»

Вечірня газета

До міської влади звернулася фірма, яка є власником приміщення, де раніше розміщувався магазин «Дитячий світ», а зараз магазин «АТБ», з проханням надати дозвіл на організацію біля нього, на вулиці Карла Маркса, паркування автотранспорту. Проти цього виступили практично всі члени виконкому Кіровоградської міської ради.

– Ми не можемо дозволити, аби центральну вулицю міста «порізали» на шматки, тим більше, що робиться це не для людей – усього тут можливо розмістити лише 10-12 паркувальних місць, тобто йдеться не про покупців, а про керівництво адміністрації магазину, - зауважив заступник міського голови член виконкому Леонід Щербина.- На Карла Маркса вузькі тротуари, пішоходам і так там незручно, до того ж доведеться ще й зрізати дерева. Це непатріотично по відношенню до нашого міста.

Про те, що жодні нормативи не дозволяють влаштувувати біля АТБ місця для паркування машин звернув увагу й інший член виконкому Валерій Музичук. Перший заступник міського голови член виконкому Сергій Табалов зазначив також, що приватна фірма не отримала попередньо необхідних дозволів ні від санітарної, ні від екологічної служби. Їх підтримали інші члени виконкому та дозвіл на влаштування паркування не надали.

Читайте також:

Теги новости:
благоустройство
супермаркеты в Кировограде
АТБ
Кировоградский горсовет

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS