Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

«Кіровоградтепло» оголосило акцію для боржників«Кіровоградтепло» оголосило акцію для боржників

Кіровоград.proUA.com

ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» проведе акцію «В новий опалювальний сезон без боргів» з 1 червня до 1 вересня.

Про це під час повідомила начальник відділу боргових зобов’язань ДП «Кіровоградтепло» Валентина Мусієнко під час прес-конференції.

За словами Мусієнко, метою акції є активізація розрахунків населення перед підприємством.

Участь в акції зможуть узяти фізичні особи – споживачі послуг ДП «Кіровоградтепло», які станом на 1 червня 2010 року мають заборгованість. Для участі в акції необхідно оплатити борг у відділеннях будь-яких банків чи в касі абонвідділу підприємства. Після цього варто звернутись до абонвідділу ДП «Кіровоградтепло» (м. Кіровоград, вул. Кутузова, 23/16), пред’явити чек або квитанцію про сплату боргу та зареєструватися як учасник акції.

При собі необхідно мати паспорт чи інший документ, що підтверджує особу, та ідентифікаційний код.

Кожному учаснику акції буде надано знижку у 20% від нарахування за жовтень поточного року.

За словами Мусієнко, різниця в оплаті за жовтень для учасників акції буде записана підприємству у збиток. ДК «Газ України» поставив перед усіма теплопостачальними підприємствами умову – до 1 червня розрахуватись за використаний в опалювальному періоді 2009/10 років газ у розмірі не менше 80% від нарахованого (це близько 11 млн. грн.), а до 1 жовтня 2010 року – на 100 % (ще 4-5 млн. грн.). За невиконання вищевказаних умов вчасний початок опалювального сезону під питанням.

На запитання, чи не є така акція стимулом для сумлінних платників, Мусієнко повідомила, що у разі несплати боргу неплатники сплачуватимуть ще й значну суму судових витрат, тоді як сумлінні платники не ризикують переплатити.

На сьогоднішній день борги підприємству за отримані послуги становлять 28 млн. 938 тис. 200 грн., у тому числі населення – 20 млн. 259 тис. 700 грн., державний бюджет – 3 млн. 665 тис. 200 грн., місцевий бюджет – 5 млн. 13 тис. 300 грн.

Оплата населенням становить близько 60%. Завдання акції – повернути інші 40% неоплачених послуг.

У Кіровограді послугами ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» користуються близько 600 багатоквартирних будинків.

Фото — Gettyimages.com

Теги новости:
коммунальные услуги
отопление

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS