Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

У Кіровограді відбувся Чемпіонат області з пляжного волейболуУ Кіровограді відбувся Чемпіонат області з пляжного волейболу

канал «Кіровоград»

З пляжу – на Олімпіаду! Такий шлях можна пройти, якщо серйозно займатися цим видом спорту. Пляжний волейбол, який у 96-му році отримав статус олімпійського, здобуває все більше прихильників. У Кіровограді вже вдруге проходив відкритий чемпіонат області.

Другий відкритий чемпіонат, організаторами якого стали обласна федерація волейболу та обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх», зібрав майже вдвічі більше учасників: 14 команд чоловіків, 14 – дівчат та 10 – ветеранів.

Серед учасників змагань були досить відомі волейболісти. Так, наш земляк, майстер спорту Євген Бойко вже три роки виступає у вітчизняній Суперлізі у складі «Будівельника» з Чернівців. У період літнього міжсезоння свій вільний час Євген вирішив використати для участі у змаганнях у Кіровограді.

Вже другий рік поспіль у змаганнях беруть участь бронзові призери чемпіонату України з пляжного волейболу серед юніорів Дмитро та Богдан Гиричі. І якщо у 2009 волейболістам з Кам'янки не вдалося перемогти, то на цих змаганнях саме гості з Черкаської області стали першими у турнірі чоловіків.

У змаганнях ветеранів перемогу здобули Олександр Гержов та В'ячеслав Тєрпєлов з кіровоградської команди «ЕлітАгроАльянс», серед дівчат перше місце посіли Олена Депутат та Ірина Горобець зі Світловодська.

Кращим нападником турніру визнали кіровоградця Олега Покотила, ще один наш земляк, майстер спорту України з пляжного волейболу Андрій Чайка став кращим захисником.

Усі призери змагань отримали дипломи, кубки та грошові винагороди від обласної федерації волейболу.

Фото — Gettyimages.com

Теги новости:
спорт
волейбол
пляжный волейбол

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS