Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

На Кіровоградщині ДАІ пильно перевірятиме вантажіНа Кіровоградщині ДАІ пильно перевірятиме вантажі

Кіровоград.proUA.com

Комплекс цільових заходів під умовною назвою «Небезпечний вантаж» проводитиметься працівниками ДАІ у Кіровоградській області з 10 червня до 9 липня.

Про це повідомила прес-служба УДАІ у Кіровоградській області.

На період проведення операції посилюватиметься контроль з боку працівників ДАІ за транспортними засобами, що здійснюють перевезення небезпечних вантажів, та наявністю у водіїв необхідних документів (свідоцтво про допущення ТЗ до перевезення визначених небезпечних вантажів, ДПНВ-свідоцтво про підготовку водіїв транспортних засобів, що перевозять небезпечні вантажі, письмові інструкції на випадок аварії чи надзвичайної ситуації, узгодження Державтоінспекцією маршруту дорожнього перевезення небезпечного вантажу).

Кампанія спрямована на дотримання суб’єктами перевезення небезпечних вантажів вимог Правил дорожнього перевезення небезпечних вантажів та з метою запобігання надзвичайним подіям, посилення контролю за дорожнім перевезенням небезпечних вантажів та за експлуатацією транспортних засобів, які обладнанні газобалонним обладнанням для роботи двигунів на зрідженому нафтовому чи стиснутому природному газі.

Теги новости:
ГАИ
ПДД

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS