Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Проект забудови скверу Слави у Кіровограді відхиленоПроект забудови скверу Слави у Кіровограді відхилено

Кіровоградська міська рада

Архітектурна містобудівна рада, на якій головував начальник управління містобудування та архітектури, головний архітектор міста Кіровограда Григорій Литвин розглянула ескізний проект майбутньої реконструкції скверу Слави, який представили фахівці корпорації "АТБ".

Варто нагадати, що землю корпорації виділили ще задовго до приходу нинішньої влади, тож заборонити будівництво вона не могла. Проте наполягла на тому, щоб корпорація взяла на себе також реконструкцію скверу та пам’ятника радянським воїнам.

Перший варіант проекту, представлений на засіданні, викликав чимало запитань у присутніх. Вони стосувались не лише архітектури споруди та вигляду території скверу, а й інженерних комунікацій, парковок, озеленення тощо. Підсумовуючи обговорення, члени містобудівної ради, зазначили, що представлений ескізний проект не відповідає вимогам сучасної забудови міста, а тим більше - вимозі міського голови Володимира Пузакова щодо того, аби будівля торговельного комплексу мала не просто сучасний європейський вигляд, а й органічно вписувалась у ландшафт реконструйованого скверу. Тому всі одностайно проголосували за повернення проекту на доопрацювання з урахуванням усіх зауважень та пропозицій.

Фото — Р.К.С.

Теги новости:
строительство
архитектура
благоустройство
скверы
супермаркет
супермаркеты в Кировограде
АТБ
Владимир Пузаков
Григорий Литвин

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS