Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Начальника кіровоградської спецінспекції заборонили показувати по телебаченнюНачальника кіровоградської спецінспекції заборонили показувати по телебаченню

Вечірня газета

Начальник спецінспекції Кіровоградської міської ради Віктор Іванов (на фото) заявив, що обласне телебачення отримало вказівку не згадувати його прізвища і не показувати його обличчя у своїх передачах. У зв'язку із цим він надіслав на адресу голови ОДА Сергія Ларіна звернення такого змісту.

Голові Кіровоградської
облдержадміністрації
Ларіну С.М.

Звернення

Шановний Сергію Миколайовичу!

Я, як начальник спеціалізованої інспекції з питань благоустрою Кіровоградської міської ради, звертають до Вас від імені територіальної громади міста.

Наголошуючи на Вашому особистому внеску в налагодження благоустрою міста, відзначаючи Ваше персональне доброзичливе ставлення до кіровоградців щодо вирішення гострих соціальних проблем – звертаю Вашу увагу, що цього тижня відбулося блокування інформаційних каналів висвітлення успішної діяльності спеціалізованої інспекції і виконання моїх професійних обов’язків в інтересах мешканців м. Кіровограда, що дотепер не мало місця і, звичайно, прикро мене здивувало.

Сергіє Миколайовиче, Вам відомо, який масив скарг, що надходить по «гарячій лінії» і здебільшого пов’язаний з благоустроєм і санітарним станом міста, переадресовується на моє ім’я і виконання яких я безпосередньо контролюю. Тому швидке реагування на усунення отриманих скарг потребує оперативного втручання, щоб ці порушення не переростали у системне явище.

Знаючи Вас, як мудрого і толерантного політика, вірю у Ваше щире розуміння та сподіваюсь на активну підтримку з Вашого боку, адже за таких обставин складається враження, що робота спеціалізованої інспекції у такому форматі не потрібна і не влаштовує обласну владу, що в свою чергу йде в розріз з інтересами територіальної громади.

На мою думку жодна передвиборча кампанія не повинна підривати спокою і порядку у місті, а відтак має постійно висвітлюватись засобами масової інформації. Тому прошу Вас втрутитись до ситуації і відновити режим нормальної колишньої співпраці між начальником спеціалізованої інспекції та засобами масової інформації, який існував до теперішнього часу без блокувань і упереджень.

З повагою,
начальник спеціалізованої інспекції Віктор Іванов

Теги новости:
Виктор Иванов
Сергей Ларин
специнспекция
выборы
СМИ
телевидение
Кировоградская телерадиокомпания
цензура

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS