Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Кіровоградські скелелази привезли 4 медалі зі Всеукраїнських змаганьКіровоградські скелелази привезли 4 медалі зі Всеукраїнських змагань

Спорт-Центр

Чотири нагороди здобули вихованці Кіровоградської ДЮСШ №1 на І етапі Всеукраїнських змагань зі скелелазіння серед юнаків та юніорів, що 26-27 лютого відбулися у Харкові.

Серед юніорок чемпіонкою змагань у вправі на швидкість стала Марія Храмалюк. У програмі на трудність вона посіла друге місце.

У юніорів бронзовим призером у вправі на трудність став Михайло Масло, до десятки кращих тут увійшов Олексій Літвінов.

Серед дівчат, долаючи вертикальну стіну на трудність, третій результат показала кіровоградська скелелазка Тетяна Дуніченко.

За крок до медального подіуму у юнаків зупинився Григорій Лісовський, який був двічі четвертим на швидкості та трудності.

Змагання зібрали 317 скелелазів з 9 регіонів України. Кіровоградщину на них представляли 8 спортсменів, вихованців обласного центру альпінізму, скелелазіння та екскурсій учнівської молоді.

Наступний, другий етап Всеукраїнських змагань відбудеться наприкінці березня у Дніпропетровську.

Теги новости:
спорт
скалолазание

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS