Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

На Кіровоградщині введено новий тариф на водопостачанняНа Кіровоградщині введено новий тариф на водопостачання

Novosti.kr.ua

Об’єднання водоканалів Кіровограда, Олександрії, Знам’янки, Світловодська із водогоном «Дніпро-Кіровоград» з огляду на новий тариф на водопостачання та відведення було ефективним і правильним рішенням.

Про це під час апаратної наради в Кіровоградській облдержадміністрації заявив перший заступник голови облради Олександр Шаталов сьогодні, 19 березня.

Олександр Шаталов повідомив, що відтепер встановлено єдиний тариф незалежно від міста та форми власності споживача - 7,4 грн. за кубічний метр, що стане чинним 1 квітня нинішнього року. Жителі трьох міст тепер за водопостачання та відведення платитимуть менше. Так, для Знам’янки тариф зменшився із 13,74 грн., Олександрії – із 8,24, Світловодська – із 7,64. Кіровоградці ж платитимуть дещо більше, оскільки до цього вони платили 6,87 грн.

Щодо Кіровограда директор «Дніпро-Кіровоград» Роман Ілик зауважив, що його жителі з приводу підвищення тарифу для них мають мати на увазі, що влітку минулого року кіровоградський водоканал подавав на затвердження розрахунок на тариф у розмірі 8,25 грн. Отож, зазначив він, завдяки об’єднанню водоканалів кіровоградці матимуть тепер підвищення лише на 53 копійки. Особливо Роман Ілик наголосив на тому, що загалом новий тариф порівняно із попереднім середнім тарифом для споживачів води та водовідведення зменшився на 8%.

Нагадаємо, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, 16 березня прийняла постанову про нові тарифи за №126 для споживачів ОКВП «Дніпро-Кіровоград».

Теги новости:
коммунальные услуги
вода
водоснабжение
Александрия
Знаменка
Светловодск
повышение тарифов
водовод Днепр-Кировоград

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS