Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

На Кіровоградщині набирає обертів грипНа Кіровоградщині набирає обертів грип

Novosti.kr.ua

Рівень захворюваності населення Кіровоградської області на гострі респіраторні захворювання на 12 тижні поточного року збільшився на 34,4% порівняно із попереднім тижнем та становить 46,6 на 10 тисяч населення.

Про це повідомила завідувач епідеміологічного відділу ДЗ «Кіровоградська обласна санітарно-епідеміологічна станція» Тамара Ланкмілєр.

Це на 23% нижче за розрахунковий епідемічний поріг даного тижня (60,4).

За оперативними даними впродовж тижня з приводу гострих респіраторних захворювань в лікувально-профілактичні заклади області звернулось 4644 хворих, з них дітей до 18 років - 3250, для проведення стаціонарного лікування було госпіталізовано всього 410 хворих, у т.ч. 292 дитини. Встановлено діагноз грип 109 хворим, з них дітей - 86.

Ситуація в організованих дитячих колективах відносно стабільна. Кількість хворих учнів з загальної кількості хворих дітей складає 43%, що свідчить про відсутність епідемічного розповсюдження гострих респіраторних вірусних інфекцій у колективах. Питома вага хворих учнів у класах на звітному тижні не перевищувала 30%.

У вірусологічній лабораторії ДЗ «Кіровоградська обласна санітарно-епідеміологічна станція» обстежено 53 хворих на гострі респіраторні захворювання, у 33 обстежених хворих виявлені антигени респіраторних вірусів, у т.ч. вірусу грипу типу А (Н3N2) - 18, пара грипу – 4, респіраторно-синцитіального вірусу – 11.

Теги новости:
грипп
ОРЗ
медицина
эпидемия
здоровье населения

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS