Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Чи соціальні ціни у кіровоградських соціальних аптеках?Чи соціальні ціни у кіровоградських соціальних аптеках?

Коментарі: Кіровоград

Під час спілкування з абонентами "гарячої лінії голови облдержадміністрації" до заступника голови облдержадміністрації Віктора Серпокрилова надійшло два дзвінки від жительок обласного центру щодо діяльності аптечних установ, повідомляє ОДА.

В одній із аптек з назвою "соціальна", цінова політика не відрізняється від звичайних аптек. В іншому випадку – скарга на значне подорожчання медикамента, який кіровоградка купувала в одній із місцевих аптек. За три тижні вартість ліків зросла на 100 гривень.

Кожен із озвучених фактів заступник голови облдержадміністрації доручив перевірити державній інспекції з контролю якості лікарських засобів.

Віктор Серпокрилов повідомив заявницям, що в місті працюють декілька аптек, які дійсно відповідають вимогам соціальної. Заступник голови облдержадміністрації також рекомендував не довіряти вивіскам з написом "соціальна аптека", адже Верховною Радою готується законопроект про заборону використання аптечними установами цієї назви, щоб уникнути зайвої реклами.

Теги новости:
медицина
медикаменты
социальная защита
горячая линия
Виктор Серпокрылов
цены

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS