Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

У Кіровограді встановлять великі велопаркінгиУ Кіровограді встановлять великі велопаркінги

oblastь.kr.ua

Дуже приємно, що європейська практика починає добре впливати на благоустрій Кіровограда. Підтвердженням цьому є постанова, згідно якій в обласному центрі будуть встановлені велосипедні паркінги. Наразі влада міста активно бореться з забрудненням навколишнього середовища, а велосипеди можуть стати альтернативою транспорту, який живиться пальним.

За ініціативу у пропаганді велотранспорту потрібно, зокрема, подякувати кіровоградському школяру Денису Булгару, адже саме він власноручно розробив проект велопаркінгів, котрі будуть встановлені у нашому місті. Міський голова Олександр Саінсус особисто привітав хлопця з достойним внеском у розвиток рідного міста. Школяра запросили на засідання виконавчого комітету і побажали не зупинятись на досягнутих результатах та надалі розробляти цікаві програми.

Начальник управління з питань обслуговування населення Тетяна Бєлова повідомила, що вже незабаром у Кіровограді будуть встановлені велопаркинги біля 14 будівель, у числі яких є торгівельні об’єкти, заклади культури тощо. Кожен паркінг зможе прийняти одночасно 53 велосипеда. За словами Тетяни Бєлової, представники влади уже переговорили з керівниками усіх об’єктів, і жоден з них не відмовився від такого нововведення.

Теги новости:
транспорт
экология
благоустройство
здоровье населения
Александр Саинсус

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS