Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Середня заробітна плата на Кіровоградщині - 2300 гривеньСередня заробітна плата на Кіровоградщині - 2300 гривень

Новини Кіровоградщини

Середня номінальна заробітна плата штатного працівника Кіровоградської області (по підприємствах, установах, організаціях та їхніх відокремлених підрозділах із кількістю найманих працівників 10 і більше осіб) у березні 2012 року порівняно з лютим збільшилася на 4,9% і становила 2300 грн.

Про це повідомили у головному управлінні статистики в області.

Це в 2,1 раза вище рівня мінімальної заробітної плати (1073 грн.). Рівень заробітної плати в області становив 78,7% середнього рівня в Україні (2923 грн.).

Найвищий рівень оплати праці в березні 2012 р. спостерігався в добувній промисловості, діяльності транспорту та фінансовій діяльності, де заробітна плата працівників в 1,5–1,8 раза перевищила середній показник по області.

У сфері освіти, операцій з нерухомим майном, оренди, інжинірингу та надання послуг підприємцям, охорони здоров’я та надання соціальної допомоги, надання комунальних та індивідуальних послуг, діяльності у сфері культури та спорту, будівництві, торгівлі, діяльності пошти та зв’язку, сільському господарстві, діяльності готелів та ресторанів, рибальстві, рибництві розмір заробітної плати працівників на 5,9%–49,8% нижчий від середнього по області.

Купівельна спроможність працюючих в березні 2012 р. порівняно з березнем 2011 р. збільшилася на 15,8%.

Теги новости:
статистика
зарплата
заработная плата
доходы населения
уровень жизни
работа в Кировограде
экономика

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS