Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Баскетболістка «Єлисавет-Баскет» стала гравцем року в ЄвропіБаскетболістка «Єлисавет-Баскет» стала гравцем року в Європі

Новини Кіровоградщини

Гравця жіночої національної збірної України та кіровоградського клубу «Єлисавет-Баскет» Аліну Ягупову визнано найкращим молодим гравцем року в Європі за результатами голосування вболівальників і представників ЗМІ.

Про це у своєму блозі повідомив спортивний журналіст Юрій Ілючек.

Аліна Ягупова у відбірковому турнірі на чемпіонат Європи 2013 року була лідером збірної України за очками (14,3) і підбираннями (6,3).

Потім Аліна Ягупова взяла участь у чемпіонаті Європи U-20, де набирала 26,6 очка, 10,1 підбирання, 5,1 передачі та 3 перехоплення в середньому за гру, Аліна стала першою на турнірі за очками та передачами.

«Аліна – одна з найперспективніших молодих гравців і, я впевнений, вона зробить собі ім’я і в дорослому баскетболі», – відзначив президент ФІБА-Європа Олаф Рафнссон.

«Вітаю Аліну з перемогою в цій номінації. Гравці, котрі здобували цю нагороду раніше, досягли найвищого рівня в дорослому баскетболі і, я не сумніваюся, що Аліна також досягне значних висот», – прокоментував генеральний секретар ФІБА-Європа Каміл Новак.

«Нас же тепер подвійно переповнює гордість і радість. Адже краща молода баскетболістка Європи грає у складі кіровоградського клубу «Єлисавет-Баскет» і, в першу чергу, тішить нас із вами своєю чудовою грою. Честь і хвала президенту нашого клубу Руслану Згривцю, який зміг знайти потрібні аргументи і правильні слова, які дозволили запросити в Кіровоград гравця такого високого рівня», — зазначив Юрій Ілючек.

Теги новости:
спорт
баскетбол

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS