Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Кіровоградські нардепи заборонили «пекельний» атракціонКіровоградські нардепи заборонили «пекельний» атракціон

Вечірня газета

Кілька тижнів тому члени виконкому Кіровоградської міської ради, розглянувши питання про надання дозволу на розміщення на новорічні та різдвяні свята на площі Кірова київського луна-парку, вирішили не приймати остаточного рішення, поки не поспілкуються з представниками власників атракціонів. Минулого понеділка представники з’явилися. Після розмови з ними члени виконкому лише утвердилися в думці, що дозвіл луна-парку давати не слід. Не останню роль у прийнятті ними рішення про відмову на дислокацію атракціонів відіграли фотографії луна-парку. На них присутні знову побачили сумнозвісний атракціон – кімнату жахів із написом „Пекло”. Багато хто вважає, що на різдвяні свята атракціон із такою назвою встановлювати недоречно. Та головне, як зазначили кіровоградський міський голова Володимир Пузаков, член виконкому Леонід Щербина та інші, навряд чи лунапаркове залізяччя прикрасить на свята центральну площу міста. Вони слушно зауважили, що, мабуть, підприємці обрали саме Кіровоград, бо усвідомлюють: у Києві на майдані Незалежності їм би атракціони встановити не дозволили.

Читайте також:

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS