Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

У Кіровограді проектується підземний транспортний тунельУ Кіровограді проектується підземний транспортний тунель

канал «Кировоград»

Вже до Дня міста на площі біля міськвиконкому планується встановити пам'ятник одному з найлегендарніших колишніх керівників Єлисаветграда Олександру Пашутіну. Про цей та інші об'єкти будівництва в обласному центрі розповів під час прес-конференції начальник управління капітального будівництва міськради Віктор Ксеніч.

Площу біля міськвиконкому огородили ще тиждень тому. За благодійні кошти тут буде встановлено пам'ятник колишньому міському голові Єлисаветграда Олександру Пашутіну. Також заплановано провести реконструкцію самої площі, змінити освітлення, конфігурації клумб та багато іншого. Це один з багатьох об'єктів обласного центру, де тривають будівельно-монтажні роботи. У цьому році управлінням будівництва міської ради планується освоїти 31 мільйон гривень, 5 з яких – це державна субвенція. Найбільше їх спрямовують на будівництво індивідуальних газових міні-котелень. Вони з'являться в міських школах, дитячих садках, поліклініках. Паралельно завершується підведення газу до мікрорайону Завадівка.

Начальник міського управління капітального будівництва повідомив про закінчення робіт по заміні одного з шандорів на греблі ТЕЦ та встановлення зливної каналізації на вулиці Винниченка, завдяки якій вода з проїжджих частин зливатиметься в Інгул. Тепер готується проектно-кошторисна документація для встановлення зливної системи на Ковалівці, біля ринку «Босфор».

Торкнувся Віктор Ксеніч і питання будівництва підземних переходів біля Критого ринку. Але, враховуючи, що цей об'єкт дуже довго був законсервований, а коштів, виділених містом, недостатньо, реконструкція останнього ще триватиме певний час. Натомість уже готується документація для будівництва http://kirovograd.rks.kr.ua/daily/kirovograd/2007/8/1/kirovograd-tube/.

Читайте також про будівництво на Кіровоградщині:

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS