Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

На Кіровоградщині викрито підпільний «Лас-Вегас»На Кіровоградщині викрито підпільний «Лас-Вегас»

Прес-служба ДПА

Доки урядовці та депутати вирішують долю грального бізнесу – де і як розміщувати гральні зони, в одному з райцентрів Кіровоградської області місцевий бізнесмен створив Лас-Вегас у себе в обійсті. Подалі від ока правоохоронців, у своєму приватному домоволодінні, він встановив 5 гральних автоматів та налагодив гральний бізнес.

Співробітниками податкової міліції Кіровоградської області встановлено факт порушення вимог Закону України „Про заборону грального бізнесу в Україні”, що стосується незаконної діяльності залу гральних автоматів. Гральні автомати вартістю близько 110 тисяч гривень опечатано та вилучено до вирішення питання по суті. Відповідно до вимог зазначеного закону, на підприємця чекає штраф до 5 мільйонів гривень. Чи ж варто було так ризикувати?..

Загалом з початку введення в дію зазначеного закону співробітниками податкової міліції ДПА у Кіровоградській області виявлено 20 фактів проведення азартних ігор, вилучено більше 170 одиниць грального обладнання, з яких 107 гральних автоматів, на загальну суму майже два мільйони гривень.

Фото — Gettyimages.com

Теги новости:
азартные игры
игровые автоматы
налоговая милиция
подпольный бизнес

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS