Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Кількість пивних наметів у Кіровограді зменшилася майже удвічіКількість пивних наметів у Кіровограді зменшилася майже удвічі

Кіровоград.proUA.com

Кількість пивних наметів у Кіровограді зменшилася майже удвічі порівняно з минулим роком.

Про це під час прес-конференції повідомив заступник директора департаменту розвитку торгівлі, побутового обслуговування, транспорту і зв’язку Кіровоградської міської ради Володимир Каленчук.

Як свідчать дані соціологічних опитувань, жителі міста незадоволені роботою таких об’єктів – їм заважає голосна музика, яка лунає з наметів, території навколо часто-густо засмічені, а відвідувачі нерідко, напившись пива, починають з’ясовувати стосунки між собою за допомогою фізичної сили. Тож міське керівництво вирішило поступово зменшувати кількість пивних наметів.

Проект рішення виконкому Кіровоградської міської ради про дислокацію об’єктів сезонної торгівлі неодноразово розглядався на нарадах, які проводив кіровоградський міський голова Володимир Пузаков. У них брали участь представники Кіровоградської міської санепідстанції, правоохоронних органів, спецінспекції, управління містобудування та архітектури. Ретельно розглядали кожен об’єкт. Враховувалися і відстань від намету до житлових будинків, навчальних закладів, і кількість скарг на роботу того чи іншого намету, що надходили минулого року. Перед власниками наметів висунули жорсткі вимоги: вони мають встановити біотуалети, укласти угоди на вивезення сміття, поставити біля наметів урни; визначили, до вони можуть працювати до 22-ї години.

«Нині підрозділи виконавчих органів ради разом із санепідстанцією та правоохоронцями стежать за тим, щоб у місті не з’являлися «нелегальні» намети, контролюють, аби підприємці дотримувалися згаданих вище вимог. Якщо суб’єкти господарювання цього не роблять, на них накладаються штрафні санкції, а в разі повторного порушення у нас уже є підстави розірвати договір із підприємством», — зазначив під час прес-конференції Володимир Каленчук.

Також він повідомив, що, відповідно до рішення виконкому Кіровоградської міської ради, яким визначено кількість та місця дислокації об’єктів сезонної торгівлі, нині в обласному центрі працює 86 точок з продажу квасу, три об’єкти з продажу м’якого морозива, а також п’ять точок з продажу баштанних культур.

За матеріалами «Вечірньої газети»

Теги новости:
пивные палатки
благоустройство

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS