Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Кіровоградщина зібрала перший мільйон врожаюКіровоградщина зібрала перший мільйон врожаю

Кіровоград.proUA.com

1 008 742 тонн зернобобових культур зібрано на полях Кіровоградської області станом на 23 липня.

Про це повідомив перший заступник начальника головного управління агропромислового розвитку Кіровоградської ОДА Віктор Ніколаєнко.

За його інформацією, збіжжя зібрано на площі 413,7 тис. га, що становить 65% від запланованого до збирання.

Із них озимий ячмінь зібрано на 118,7 тис. га, що становить 99% від запланованого до збирання. Валовий збір складає 283,6 тис. тонн при врожайності 23,9 ц/га.

Озима пшениця зібрана на 183,5 тис. га, що становить 61% від плану. Обмолочено 539,2 тис. тонн за врожайності 29,4 ц/га.

Горох зібрано на 15,6 тис. га, що становить 82% від запланованого до збирання. Валовий збір склав 24,9 тис. тонн при врожайності 15,9 ц/га.

Ярий ячмінь зібрано на 93,9 тис. га, що становить 49% від запланованого до збирання. Валовий збір складає 156,1 тис. тонн при врожайності 16,6 ц/га.

Теги новости:
сельское хозяйство
урожай
зерновые

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS