Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Кіровоградські книги відзначено на міжнародній виставціКіровоградські книги відзначено на міжнародній виставці

Кіровоград.proUA.com

Книга кіровоградця Василя Доценка «Щоб пам’ятали. Кіровоградщина у роки Великої Вітчизняної війни», видана за кошт облдержадміністрації, зайняла ІІ місце в номінації «Перемога» на VI Київській міжнародній книжковій виставці-ярмарку.

Про це повідомила керівник делегації області, начальник управління у справах преси та інформації облдержадміністрації Євгенія Шустер.

Вона також повідомила, що в номінації «Рідний край» книга «Кіровоградщина. Історія. Традиції. Сучасність», видана торік і присвячена 70-річчю Кіровоградської області, отримала ІІІ місце.

«Для нас це приємний шок, адже одній області зазвичай кілька призових місць не дають», — зазначила Євгенія Шустер.

Вона також відзначила, що книги, видані за кошти Кіровоградської ОДА й облради презентував окремий павільйон із назвою «Слово степової Еллади».

«До речі, він, на думку учасників виставки, був чи не найкращим, адже його прикрасили вишитими рушниками. Цим павільйон особливий інтерес викликав у іноземців: росіян, білорусів, японців… За рушники хочу окремо подякувати обласному Центру народної творчості», — зауважила Євгенія Шустер.

Вона висловила подяку всім видавництвам області, що презентували свої книги, зокрема — «Антураж-А», «Поліграф-сервіс», Центрально-українське видавництво», Кіровоградське видавництво, «Імекс-ЛТД».

Керівник делегації Кіровоградщини також зазначила, що відразу після оголошення підсумків конкурсу її привітали голова ОДА Сергій Ларін і голова облради Микола Сухомлин.

Нагадаємо, торік на V Київській міжнародній книжковій виставці-ярмарку книга кіровоградця Олександра Чуднова «На пам’ять про рідний край» зайняла третє місце.

Теги новости:
литература
краеведение
Евгения Шустер

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS