Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

99% кіровоградських підлітків у віці 12-14 років вже спробували алкоголь99% кіровоградських підлітків у віці 12-14 років вже спробували алкоголь

Канал «Кіровоград»

Проблему дитячого алкоголізму обговорювали учасники круглого столу, організованого дитячою екологічною громадською організацією “ФЛОРА”. Участь у його роботі взяли і наші кореспонденти.

Діти – дзеркало нашого суспільства. На цій тезі наполягали учасники круглого столу, присвяченого проблемі дитячого алкоголізму в області. І якщо суспільство соціально хворе, то здорова дитина, на жаль, скоріше виняток, ніж правило. Представниця управління освіти Кіровоградської міськради Наталя Бондаренко констатує, що починати боротьбу з «зеленим змієм» потрібно з перегляду деяких норм і правил поведінки.

На думку фахівців, не меншу увагу молоді батьки мають приділяти власній поведінці. І якщо у популярних серед матерів з колясками місцях пляшка пива – вже майже звичний атрибут спілкування, то не дивно, що діти сприймають алкоголь, як символ душевної розмови. Цю тезу часто використовують виробники пива, та більш «важкого» алкоголю.

Вражаючими були результати опитування, проведеного волонтерами ДЕГО «ФЛОРА». Так, за його результатами, 99% підлітків у віці 12-14 років вже спробували алкоголь, а половина з них вживають міцні напої щоденно…

Читайте також:

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS