Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Кількість шукачів роботи на Кіровоградщині зменшилася удвічіКількість шукачів роботи на Кіровоградщині зменшилася удвічі

Кіровоград.proUA.com

2,7 тисячі осіб звернулися до Кіровоградського обласного центру зайнятості у лютому, що на 2,3 тисячі менше, ніж у січні.

Про це повідомила прес-служба обласного центру зайнятості.

У січні-лютому в обласній службі зайнятості перебувало на обліку 33,9 тис. мешканців області, серед них 50,1% – жінки, 40,2% – молодь віком до 35 років.

До міськрайонних та районних центрів зайнятості протягом січня-лютого 2009 року надійшла інформація про 4,6 тис. вільних робочих місць, що на 6,6 тис. менше, ніж у січні-лютому 2008 року.

Станом на 1 березня 2009 року зареєстровано 1,1 тис. вакансій проти 3,8 тис. на 1 березня 2008 року.

Навантаження на одне вільне робоче місце складало 26 чол. Серед робітників на вільне місце претендувало 30 чол., на місце службовця – 14 чол., на місце осіб без професій – 56 чол., на місце працівника сільського господарства – 46 чол.

У 15 районах навантаження на одне вільне робоче місце перевищувало середньообласний показник і коливалося від 27 до 121 чол. Найбільшим воно було у Новоархангельському (121 чол.), Вільшанському (114 чол.), Голованіському (62 чол.), Добровеличківському (86 чол.), Компаніівському (61 чол.) районах.

Кількість працевлаштованих громадян становила 2,4 тис. чол., охоплено професійним навчанням 1,7 тис. осіб, направлено на оплачувані громадські роботи майже 1,6 тис. осіб. у січні-лютому.

Теги новости:
поиск работы
вакансия
трудоустройство
центр занятости
статистика

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS