Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

У Кіровограді стане спокійнішеУ Кіровограді стане спокійніше

Прес-служба УМВС

Працівники міліції у своїй роботі використовують службових собак ще з початку XX ст. Чотириногі вихованці допомагають не лише шукати злочинців, вибухові пристрої та наркотики, але і охороняти громадський порядок.

Патрулювання працівниками патрульно-постової служби міліції зі службовими собаками для кіровоградців вже не новина.

Днями кількість чотириногих охоронців збільшилася. Працівники одного з приватних охоронних підприємств Кіровограда вирішили вступити в громадське формування та охороняти спокій громадян разом зі своїми власними питомцями. Члени цього офіційно зареєстрованого формування вже отримали посвідчення і вийшли на патрулювання спальних районів міста разом із працівниками патрульно-постової служби міліції.

Така практика викликала схвалення громадськості. Працювати з собаками можуть лише самовіддані люди, свого роду фанати цієї справи, такі, для яких не існує байдужості - адже як себе поводить хазяїн, так поводитиметься і чотириногий друг. Тільки міцний тандем може гарантувати успіх у роботі. Собака - це не просто сильний, витривалий звір, це розумна, роками тренована істота, яка не зраджує ні господарю, ні службі. Як зазначив начальник відділу адміністративної служби міліції Олег Вітюгов, у вихідні та святкові дні спільні наряди будуть виходити на вулиці міста та охороняти громадський порядок. Маршрути їх патрулювання будуть залежати від оперативної обстановки в обласному центрі.

Теги новости:
служебная собака
охрана общественного спокойствия
правоохранители
патруль
милиция
служебное собаководство
собаки

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS