Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

У Кіровограді на чверть подорожчає вартість проїзду у маршрутних таксіУ Кіровограді на чверть подорожчає вартість проїзду у маршрутних таксі

весь Кировоград

Вчора під час чергового засідання Кіровоградського виконкому прийнято рішення, яке стосується підвищення тарифу на проїзд у громадському маршрутному транспорті - від 1 грн. до 1 грн. 25 коп.

Спершу пропозиція стосувалася підвищення тарифу до 1,5 грн., але така перспектива викликала жваве обговорення та певну протидію серед членів виконкому. Зокрема, секретар Кіровоградської міської ради як альтернативу запропонував двоступеневу систему тарифу - 1 грн. до 19:00 та 1,5 грн. після 19:00.

Руслан Мишериченко: "Такий підхід дозволить стимулювати авто перевізників не зупиняти курсування маршрутки після 19.00!"

Член виконкому Сергій Максімов зазначив, що при формуванні тарифу на проїзд треба враховувати не тільки зростання ціни на енергоносії, але й розмір середньої зарплати по регіонам. Звісно, у Києві це понад 2000 грн., а у Кіровограді - значно менша сума.

Втім, після тривалих дискусій міський голова Володимир Пузаков запропонував альтернативний варіант – підвищення тарифу до 1,25 грн., а Андрій Райкович додатково запропонував встановити “крок” для подальшого підвищення соціально важливих тарифів у розмірі не більше 25% (ніяких 50% чи 100%) від діючих тарифів.

У результаті члени виконкому (не були присутні Бондар, Березкін та Фісенко) більшістю голосів прийняли рішення про підвищення тарифів на проїзд у міському маршрутному транспорті до 1,25 грн. – і рішення стане чинним з 15 травня 2008 року.

Фото — Р.К.С.

Теги новости:
стоимость проезда
перевозчики
городской транспорт

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS