Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

У Кіровограді обмежено проїзд по головній вулиціУ Кіровограді обмежено проїзд по головній вулиці

Кіровоградська міська рада

Виконавчий комітет Кіровоградської міської ради вніс зміни до свого рішення від 24 листопада 2008 року «Про організацію руху автомобільного транспорту».

Відповідно до прийнятих змін, з 15 березня 2010 року забороняється рух автомобільного транспорту по вулиці Карла Маркса на ділянці від перехрестя вулиць Карла Маркса і Шевченка до перехрестя вулиць Карла Маркса і провулка Василевського, окрім електротранспорту та пасажирського автомобільного транспорту загального користування.

Виконавчий комітет доручив департаменту житлово-комунального господарства міської ради до 15 березня привести у відповідність до прийнятого рішення дорожні знаки по вулиці Карла Маркса та прилеглих до неї вулиць за погодженням з органами ДАІ.

Обговорення на Кіровоградському форумі:

Теги новости:
ГАИ
ПДД

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS